Hoppa till innehåll

Om denna blogg

I juni 2010 deklarerade Moderaterna att de avser söka stöd hos Miljöpartiet för att kunna sitta kvar vid makten i fall av att Sverigedemokraterna skulle bli vågmästare i Riksdagen. Detta måste ses som anmärkningsvärt med tanke på att Moderaterna och Miljöpartiet är varandras motsatser i näst intill varje politisk fråga.

Det finns dock En fråga som överskuggar alla andra frågor i Svensk politik och det är Sveriges ansvarslösa massinvandringspolitik. Upprätthållandet av kanske världens mest extrema invandringspolitik gör alla andra frågor underordnade och förhandlingsbara.

Sverigedemokraterna står för en sund ansvarstagande politik där begrepp som frihet, demokrati och jämställdhet inte är förhandlingsbara.

Miljöpartiet å andra sidan är ett tillväxtfientligt, tokstolleparti vars hela existens bygger på ständigt nya domedagsprofetior. Samtidigt visar man gång på annan upp tendenser som för tankarna till planekonomi och kollektivistiska lösningar som svårligen går att genomföra under demokratiska former.

Bland annat detta vill jag visa i och med denna blogg!

No comments yet

Lämna en kommentar